Social care development

Een gevarieerde en aanhoudende leer-, werk- en levenservaring biedt veel aanknopingspunten voor praktijken in geestelijke gezondheidszorg en welzijnswerk. Hier leidt dat bovendien tot een kruisbestuivng van Roemenië en Nederland. Het aanbod bestaat momenteel uit gastlessen, inleidingen, advies, begeleide intervisie, meerdaagse training. Klik op de appel voor meer info.


Tekstverwerking

Tekstverwerking betreft studieboeken, artikelen, website-content, columns, redacties. Ondersteuning bij tekstrealisaties en aanvullende data-verzameling behoort ook tot de mogelijkheden. Thema's betreffen veelal geestelijke gezondheidszorg en welzijnswerk, en raakvlakken als sociologie en antropologie. Teksten die tot de verbeelding spreken, serieus en met een kwinkslag. Klik op de appel voor meer info.


Plattelandsverblijf

Het plattelandsverblijf is bijzonder door het dorpje Vizureşti en de accommodatie bij Roemenen en Rroma. Als vroeger én geheel bij de tijd, op 40km van Boekarest, op 25km van de luchthaven OTP. Dicht bij heel Roemenië. Een warm welkom voor de toerist, de zakelijk avonturier, de schrijver die zinnen wil verzetten. Klik op de appel voor meer info.


ver weg is dichterbij
www.roemenie.com